De oorsprong

Het begon allemaal met een kersrode Weber grill in de achtertuin van
de 'kiet'


SAMENKOMEN MET VRIENDEN, EN GENIETEN VAN BARBECUE FOOD EN HET LEVEN. HET STOND AL SNEL OP DE WEKELIJKSE PLANNING VAN ONZE VRIENDENGROEP. WE ZIJN ER ZELFS ZOVEEL VAN GAAN HOUDEN, DAT WE ER ONS WERK VAN HEBBEN GEMAAKT.



'De Kiet' als bedrijf


foodtruck (2017)


Startkapitaal bij elkaar gesprokkeld, en de straat op! We zijn begonnen met een kleine foodtruck en een grote missie: zoveel mogelijk mensen moeten kunnen genieten van de barbecue smaken waar wij zo gek op zijn geworden.

Restaurant (2019)


In onze kleine maar fijne locatie op de edisonstraat 117 in Eindhoven zijn wij vol trots gevestigd met ons restaurant. De foodtruck was te klein geworden voor ons doel om heel eindhoven (en de rest van nederland) te kunnen serveren!

01

Quincy & Nassim

the founders

Beste vrienden en compagnons. Samen hebben zij de fundering gelegd waar alles op gebouwd is. Wat de kiet onderscheid moet toch wel de gebundelde kracht en passie zijn waarmee deze mannen alle recepten met zorg hebben ontwikkeld. en daar zijn wij als bedrijf
hartstikke trots op!

"Kietje for life!"